divendres, 1 de juliol del 2016

Canvis en el llistat de perfils amb horaris de tarda "a la carta"!


De cara a les properes adjudicacions creix el llistat de perfils i també els interrogants. En alguns casos ha variat el nom o ha estat canviat per un altre distint. Criden també l’atenció algunes observacions afegides per primer cop en el cas dels perfils Horari de tarda (018), Horari matí i tarda (020) i Horari dissabte (116), on s’especifica “Pendent de l’organització final del centre”. Estaríem un altre pic davant d’un mètode que alguns directors han emprat per reservar places a determinades persones mitjançant informació privilegiada, i que a partir d’ara en podran gaudir amb més llibertat que mai, perquè podran indicar aquest perfil per dissuadir aspirants i suprimir-lo posteriorment quan vulguin a "l'organització final del centre".

Volem recordar que el 17 de febrer demanàrem quan es duria a terme la mesa sobre perfils de places; un compromís de la Conselleria que al final va quedar en res. A la mesa de quotes del 31 de maig, a la qual ens havien dit que es tractaria la qüestió, ens tornaren a donar llargues i no fou fins a la mesa de dia 1 de juny que se'n va parlar, però sense entrar en detall i sense disposar del nou llistat de perfils que adjuntam al final (Perfils 2016-2017).

Sovint els perfils són emprats com un mètode barrera i dissuasiu, a hores d’ara seguim demanant la convocatòria d’una mesa sectorial dedicada únicament a perfils de places i a quines són les titulacions reconegudes oficialment que permeten acreditar certs perfils, com el de Titulació en interpretació de la llengua de signes (038), entre d’altres.


Documents UOB:
 Document Conselleria: