dilluns, 14 de gener del 2019

Recomanació alta Cl@ve


Es recomana a tot el professorat, tant funcionaris interins com funcionaris de carrera, anar-se donant d’alta al sistema Cl@ve (Identitat Electrònica per a les Administracions) ja que segons ens han informat avui a la Conselleria d’Educació els tràmits telemàtics de l’Administració de la CAIB no es podran continuar fent accedint amb l’usuari i contrasenya habitual a partir d’una data concreta que encara desconeixem.

  • Què és i per a què serveix aquest sistema?
    Cl@ve és un sistema per a identificar-se electrònicament en les relacions amb les Administracions Públiques. Està orientat a unificar i simplificar l’accés electrònic dels ciutadans als serveis públics. El seu objectiu principal és que el ciutadà pugui identificar-se amb l’Administració mitjançant claus concertades, sense haver de recordar distintes claus d’accés als diferents serveis. És un sistema que permet signar des de l’ordinador, el mòbil, la tauleta tàctil, etc. Amb Cl@ve no només podràs fer tràmits telemàtics de la Conselleria d’Educació, com el d’apuntar-te a la borsa anual d’interins o participar en el concurs de trasllats sinó que també està pensat per demanar cita mèdica, presentar la teva declaració d’impostos, etc.
  • Com sol·licitar la Cl@ve? 
    Se’ns ha informat que es pot obtenir accés presentant-se a qualsevol registre del Govern, no dels Ajuntaments, com pugui ser per exemple el registre de la Conselleria d’Educació.
  • Més informació a: http://clave.gob.es/clave_Home/ca/clave.html