dimecres, 10 de maig del 2017

OPOSICIONS 2017: com justificar les faltes d'assistència si hi participau

La Direcció General de Personal Docent ha publicat avui la Instrucció 2/2017 per a la gestió de les absències i els permisos dels docents opositors i membres dels tribunals segons la qual:
  • Tant per als opositors com per als membres de tribunals, es consideraran justificades les faltes al centre entre el 23 i el 30/6/17 si no s'han de desplaçar d'illa o entre el 22 i el 30/6/17 si s'han de personar a una illa diferent a la qual presten serveis.
  • Les absències dels membres de tribunal es justificaran d'ofici.
  • Els opositors, en canvi, han de sol·licitar al director del centre el Permís per concórrer a exàmens finals i altres proves definitives d'aptitud. Podeu trobar el model de sol·licitud d'aquest permís clicant AQUÍ

Per altra part, i pel que fa als membres de tribunals, segons ens diuen de Conselleria, aquests podrien fer-se públics el dia 19 o 20 de maig. Aquesta informació es publicarà al Portal de l'opositor, on hi podeu trobar tot el que publica la Conselleria sobre les oposicions del 2017.

Pel que fa a la quantitat de tribunals que es convocaran, de moment la Conselleria només especifica que se n'establiran a Menorca i Eivissa per al Cos de Mestres i a Mallorca per a la resta de cossos.

Continuarem informant.