dimarts, 15 de maig del 2018

Interins S i barem de la formació permanent: i ara què?


Un cop s'han publicat les llistes provisionals d'admesos a borses d'interins per al curs 2018-19, hem demanat a la Direcció General d'FP i Formació del Professorat quan començaran a registrar la formació permanent que tenen cursada els interins S i que encara no se'ls barema al curs 18-19.

La resposta de la DG d'FP ha estat que, després de publicar-se les llistes definitives d'admesos i exclosos a borses, es publicarà una resolució al BOIB que obrirà un termini d'uns deu dies per a què els interins S puguin presentar tota la formació permanent que hagin realitzat des de la primera vegada que s'apuntaren a borses.
Es preveu que aquesta publicació es produeixi a finals de juny o principis de juliol, ja que la publicació de les llistes definitives de borses està prevista per a finals de juny.

A continuació, demanàrem a la DG de Personal Docent, quan té pensat computar aquesta formació als interins S un cop se'ls hagi registrat i, per tant, aplicar-los el barem complet a l'hora d'establir la seva posició a llistes.

Segons la DG de Personal Docent, aquesta formació no es reflectirà a les borses per al curs 18-19 ja que suposaria modificar les llistes definitives d'admesos un cop fetes les adjudicacions de l'estiu o ja començat el curs que ve. Així, explicaren que la propera revisió del barem i de com quedaran els interins S no es durà a terme fins que es dugui a Mesa la convocatòria de les borses del curs 2019-20, probablement al mes d'octubre que ve.

Així doncs, sembla que la conselleria tornarà a incomplir el que es comprometé a fer a les meses del març del 2016, quan afirmà que al curs 18-19 tothom seria baremat.

Recordam també que UOB Ensenyament continua reclamant llista única i baremació universal tal com duim fent des que començàrem a treballar el 2015.